Nieuwsbrief
Kalender
Forum
Vacatures
Inloggen
+31(0)33 457 33 22
SUPPORT NODIG?

Wij helpen u graag met uw vragen!

Download Fastviewer

Support gegevens

Wanneer u een Solid Edge® vraag heeft kunt u telefonisch of over de mail contact opnemen met onze supportafdeling. Hieronder staan onze support gegevens.

Telefoon

Wanneer u belt naar CAAP wordt er direct door één van de technische medewerkers opgenomen en kunt u direct uw vraag stellen. In het geval dat alle technische medewerkers in gesprek zijn, zal één van de andere medewerkers van CAAP opnemen. U zult dan zo snel mogelijk worden teruggebeld door een technische medewerker. Ons streven zal zijn dat we u binnen 30 minuten terug hebben gebeld.

Telefoonnummer: +31(0)33 – 457 33 22

Mail

Een support vraag mag ook per mail aan de helpdesk worden gesteld.

Ons mailadres is: support@caap.nl

Als u een vraag per mail stelt, dan kan de helpdesk die het best beantwoorden wanneer de vraag zo volledig mogelijk is. Houdt u er rekening mee dat wanneer wij de vraag niet helemaal begrijpen, omdat we te weinig informatie hebben, we contact met u zullen zoeken voor verduidelijking. Bent u alleen via de mail bereikbaar of op een andere locatie dan normaal (ander telefoonnummer), laat dit dan weten.

Wanneer u een bijlage mee wilt sturen, let er dan op dat de bijlage niet groter mag zijn dan 8 MB.

Wanneer we om een samenstelling of een draft vragen dan moet er rekening mee worden gehouden dat de gerelateerde bestanden of de gebruikte onderdelen in de samenstelling ook mee worden gestuurd. Gebruik hiervoor de ‘Revision Manager’.

Wanneer bestanden groter zijn dan 8 MB maakt u dan gebruik van onze FTP server.

FTP Server

Het gebeurt wel eens dat er bestanden uitgewisseld moeten worden met CAAP die te groot zijn om over de mail te versturen. Om deze reden heeft CAAP een FTP server waarvan gebruik gemaakt kan worden.
Het FTP adres hieronder invullen in de Windows verkenner.

ftp://remote.caap.nl

De inlog gegevens zullen door CAAP worden verstrekt op aanvraag.

• Video tutorials

• Support van CAAP

• Support gegevens

• Beeldscherm overname

• Maintenance Packs

•  Meer weergeven