Nieuwsbrief
Kalender
Forum
Vacatures
Inloggen
+31(0)33 457 33 22
SUPPORT NODIG?

Wij helpen u graag met uw vragen!

Download Fastviewer

Support van CAAP

Wanneer u een Solid Edge® vraag heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze supportafdeling. U kunt uiteraard ook een email sturen. De supportafdeling is iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00.

Wat kunt u van onze support verwachten?

Solid Edge SupportEerste lijn telefonische support op onze producten zoals Solid Edge, Solid Edge for Share Point™ en Teamcenter™.

Wij beantwoorden telefonisch en per email uw gebruikersvragen. Wanneer u ons belt heeft u direct onze supportafdeling aan de telefoon. Ook maken wij gebruik van beeldschermovername, zodat wij u zeer snel en efficiënt weer op gang kunnen helpen.

Minimaal 2 supportmedewerkers staan altijd voor u klaar!

Maximaal een halve dag tot terugkoppeling op uw vraag.

95% van alle vragen die bij ons binnenkomen lossen wij als CAAP direct zelf op. 5% van de vragen zijn verbeteringsvoorstellen op het gebied van software. Deze melden wij aan de technici en programmeurs van Siemens.

Monitoring van supportvragen.

Kwesties die aandacht vragen van technici of programmeurs van Siemens houden wij voor u bij. Als problemen zijn opgelost in nieuwe versies of Maintenance Packs, proberen we dat zo snel mogelijk aan u terug te koppelen.

YouTube, downloads en lesbrieven

CAAP ontwikkeld al jaren lang installatiedocumenten en lesbrieven. Deze stellen wij gratis ter beschikking.
Door rechts bovenin op ‘mijn profiel‘ te klikken kunt u kiezen voor documentatie en lesbrieven.

Ook kunt u hier de FAQ en video’s terugvinden.
Hiervoor vragen wij u wel om eenmalig aan te melden.
Dat kunt u hier doen.

Vanaf 2012 is CAAP ook gestart met het maken van video tutorials. De voornaamste veranderingen ten opzichte van de lesbrieven zijn het aantal tutorials per project en het onderwerp van de tutorials. Er wordt in slechts één tot een aantal video’s een hedendaags product gemodelleerd in Solid Edge. Per tutorial worden een aantal functies binnen Solid Edge behandeld, die aansluiten bij het modelleren van dit product. Hierdoor kan er meer uitleg worden gegeven per functie en zullen er meer mogelijkheden van Solid Edge worden behandeld.

Elke twee weken zal er een nieuwe video op het kanaal zichtbaar zijn. Blijf op de hoogte van de nieuwste tutorials door te abonneren op ons kanaal! Naast het bekijken van de tutorials, is het mogelijk om op YouTube jouw mening te geven of een verzoek te doen voor een volgende tutorial. CAAP wil met deze communicatie, de ideeën en wensen van de gebruiker vertalen in bruikbaar materiaal voor iedereen. Voorbeelden van voorgaande vragen waren: ‘Kan je een part laten vervormen in Solid Edge, zoals dit gebeurd bij het openen van een blik?’ en ‘Hoe kan je een macro in Solid Edge importeren?’. De antwoorden op deze vragen zijn vervolgens verwerkt in nieuwe tutorials.

De video tutorials zullen voornamelijk gericht zijn op het onderwijs. Het biedt dan ook een ondersteuning op de uitbreiding van het gebruik van Solid Edge op scholen en universiteiten.
Abonneer nu op het CAAP kanaal! En heb je altijd al willen weten hoe je een bepaalde vorm eenvoudig in Solid Edge maakt? Of heb je ideeën voor een volgende tutorial? Laat het weten op ons YouTube kanaal!

  • Video tutorials

  • Support van CAAP

  • Support gegevens

  • Beeldscherm overname

  • Maintenance Packs

  •  Meer weergeven