Nieuwsbrief
Kalender
Forum
Vacatures
Inloggen
+31(0)33 457 33 22
SUPPORT NODIG?

Wij helpen u graag met uw vragen!

Download Fastviewer

Beeldscherm overname

Voor Solid Edge support of bij iedere andere vraag, kunnen we gebruik maken van het programma Fastviewer. Met behulp van dit programma kunnen we op afstand op het systeem van de gebruiker meekijken. Op deze manier zijn we in staat nog betere support te verlenen. Het kan dus voorkomen dat een van onze medewerkers u zal vragen dit programma te downloaden en te starten.

Standaard maken wij gebruik van de Fastviewer. Als de situatie dit niet toelaat kunnen wij u ook vragen om PCVisit te downloaden. Dit kunt u doen door op onderstaande afbeelding te klikken.

• Video tutorials

• Support van CAAP

• Support gegevens

• Beeldscherm overname

• Maintenance Packs

•  Meer weergeven