Nieuwsbrief
Kalender
Forum
Vacatures
Inloggen
+31(0)33 457 33 22
SUPPORT NODIG?

Wij helpen u graag met uw vragen!

Download Fastviewer

Support

Door de opgebouwde kennis is CAAP in staat u te helpen met de vraagstukken waarmee u bezig bent. Wij bieden op werkdagen van 8:30 tot 17:00 Solid Edge support om u te helpen, zowel telefonisch als per e-mail. Dit betekent dat u zich kunt focussen op uw Core business.

CAAP vindt een perfecte ondersteuning van haar klanten vanzelfsprekend, vandaar dat bij CAAP standaard de telefoon wordt opgenomen door de supportafdeling waar minimaal 3 supportmedewerkers aanwezig zijn, hierdoor scoort onze bereikbaarheid 98%. Ook zijn onze klanten zeer tevreden over de technische kennis van de supportmedewerkers. 70% van de vragen, kan direct in het eerste telefoontje opgelost worden, 25% van de vragen wordt in behandeling genomen waarna dezelfde dag een terugkoppeling plaatsvindt en 5% van de vragen zijn verbeteringsvoorstellen op het gebied van software.

Door de hoge tevredenheid onder haar klanten behoudt CAAP 98% van haar clientèle, maar toch is het bedrijf voortdurend op zoek naar verbeterpunten in haar dienstverlening en in haar producten.

Door deze zelfkritische houding en de hoge tevredenheid onder de gebruikers onderscheidt CAAP zich van haar concurrenten. Mocht er zich een probleem voordoen met de software, dan heeft u bij CAAP garantie op een goede service.

  • Video tutorials

  • Support van CAAP

  • Support gegevens

  • Beeldscherm overname

  • Maintenance Packs

  •  Meer weergeven