Nieuwsbrief
Kalender
Forum
Vacatures
Inloggen
+31(0)33 457 33 22
SUPPORT NODIG?

Wij helpen u graag met uw vragen!

Download Fastviewer

Disclaimer&Trademarks

Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door CAAP met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. CAAP verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door CAAP worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

CAAP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. CAAP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van CAAP opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel CAAP alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is CAAP niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door CAAP worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel CAAP uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door CAAP worden onderhouden wordt afgewezen.

Trademarks
Velocity Series™, Solid Edge®, Parasolid®, Teamcenter®, Insight SP™, JT™, and NX™ are a trademark or registered trademark of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries.