Nieuwsbrief
Kalender
Forum
Vacatures
Inloggen
+31(0)33 457 33 22
SUPPORT NODIG?

Wij helpen u graag met uw vragen!

Download Fastviewer

Solid Edge 3D CAD

Solid Edge 3D CAD software met “Synchronous Technology” is het meest complete hybride 2D/3D systeem dat er momenteel op de markt beschikbaar is.

Dit hybride 2D/3D CAD systeem combineert de snelheid en flexibiliteit van direct modelleren met de precieze controle van parametrisch ontwerpen en is het enige systeem dat zowel parametrisch als dynamisch ontwerpen biedt. Solid Edge is zo ingericht dat engineers sneller kunnen ontwerpen, mede door gebruik te maken van de Siemens Parasolid® Kernel, de industriestandaard.

Dankzij de “Synchronous Technology” is Solid Edge in staat de meest complexe producten sneller te ontwerpen en kunnen verschillende alternatieven zeer snel worden gemaakt.

Solid Edge 3D CAD in gebruik

Solid Edge® 3D CAD software gebruikers zijn succesvol en tevreden! Met inmiddels ruim 500.000 gebruikers wereldwijd, en een jaarlijkse groei van dit aantal met ruim 20%, is Solid Edge de onbetwiste marktleider. Eenvoud in gebruik, innovativiteit, productiviteit en de laagste operationele kosten zijn de basis voor dit succes!

“Synchronous Technology” van Siemens PLM Software verbindt iedereen binnen de product lifecycle en verbindt allen zonder beperkingen. Samenwerken zonder beperkingen, vrijheid in de coördinatie. “synchronous technology” helpt u met uw innovatieproces en maakt uw ontwerpproces tot 100 maal sneller.

Dankzij “Synchronous Technology” hoeft u niet langer te kiezen tussen maatvoering gestuurd en historie vrij modelleren. U hoeft geen programmeur te zijn om een bestaand model aan te passen en u hoeft u geen zorgen meer te maken wanneer u data wilt gebruiken uit een ander CAD programma.

Informeer naar de beschikbaarheid van de verschillende Solid Edge versies. Wij adviseren u graag welke versie voor u het meest geschikt is. Ook denken wij met u mee om uw proces te optimaliseren. Dit doen wij graag op persoonlijke basis en we komen graag bij u langs voor een gesprek.

Wilt u meer weten over Solid Edge 3D CAD software? Bel 033 – 457 33 22 of vul onderstaand formulier in.

 

  • Solid Edge ST10

  • Solid Edge® XpresRoute

  •  Meer weergeven